Τετάρτη 16 Μαΐου 2007

Love Is In The Air....

Κάτι ερωτικό συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στην DC. Καλά ίσως να τα παραλέω, αλλά τουλάχιστον σε 2 τίτλους που ακολουθώ τον τελευταίο καιρό παλιοί και καινούργιοι έρωτες έρχονται να ταράξουν τα νερά στις ήρεμες(!) ζωές των ηρώων τους.
Οι τίτλοι είναι Supergirl(τεύχος 15) και Green Lantern(τεύχος 18) με τις ιστορίες Love Hurts και Love Stinks αντίστοιχα.Ας τα δούμε όμως ένα ένα.

Η Supergirl μερικά τεύχη νωρίτερα, γνωρίζεται με τον Powerboy ,έναν μυώδη μαντράχαλο με ξανθιά τουφίτσα που μοιάζι σαν μέλος boyband, και τον ερωτεύεται. Μέχρι εδώ όλα ακούγονται ωραία. Όμως ξαφνικά ανακαλύπτει οτι ο νέος της σύντροφος είναι ένας ψυχάκιας ο οποίος έχει γεμίσει το δωμάτιο του με φωτογραφίες της και θέλει να την έχει συνέχεια μαζί του, δεν την αφήνει ούτε για κατούρημα που λένε να πάει. Ε, εντάξει, είπαμε, χαζούλα, μικρούλα, ξανθούλα, αλλά μην ξεχνάμε ποια είναι, η Supergirl, δεν θα μπορούσε να ανεχθεί κάτι τέτοιο. Οπότε ακολουθεί ένας πολύ ενδιαφέρον χωρισμός μετά άφθονου ξύλου. Ο ομορφονιός τις τρώει για τα καλά απο την έφηβη υπερηρωήδα και πραγματικά πολύ το χάρηκα.




Στο Green Lantern τώρα. Πολλοί θαυμαστές της σειράς είχαν χαρεί όταν επέστρεψε ο Hal Jordan και έγινε Green Lantern για άλλη μια φορα, για να αποδίδει δικαιοσύνη. Όμως πάνω που προσπαθεί να φτιάξει την ζωή του, πάνω που γνωρίζει την cowgirl, όπως την αποκαλεί, Jillian Pearlman, και είναι έτοιμος να την ρίξει, έρχεται μια παλιά αγαπημένη, η Carol Ferris ενωμένη με μια μυστηριώδη δύναμη που ακούει στο όνομα Star Saphire για να του ξυπνήσει το παλιό του πάθος και να γίνει και πάλι η κοπέλα του. Και εδώ μάχες και μπόλικο ξύλο μέχρι που η Star Saphire ενώνεται με την Jillian και το τευχος τελειώνει.




Ουφ, δύσκολες οι ερωτικές υποθέσεις των υπερηρώων. Να θυμηθώ όταν γίνω υπερήρωας να μην μπλέκω σε τέτοιες καταστάσεις.


Και ένα quiz για να βρείτε τον υπερήρωα που σας ταιριάζει!

Η δικιά μου κοπέλα; Η Lois lane! Lois isn't super powered, but she's super 'spunky'. Smart, pushy, brash and sexy, Lois is the type of good natured gal you want.

Τα λέμεεεε!



komixiaris

Δεν υπάρχουν σχόλια: