Τετάρτη 11 Ιουλίου 2007

Λέτς Τόλκ Αμπάουτ Γιούροπ…

Φυσικά δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος με τις τώρα κινήσεις των τριών μεγάλων ελληνικών ομάδων. Μέχρι στιγμής έχουν έρθει καλοί παίχτες(και μάλλον θα έρθουν και άλλοι). Tο θέμα που μας καίει όμως σήμερα είναι αν μπορούν να κάνουν οι ομάδες μας κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, και όταν λέω κάτι παραπάνω εννοώ να περάσουν τουλάχιστον την φάση των ομίλων.


Ο Ολυμπιακός έκανε πολλές αλλαγές διώχνοντας αρκετούς παίχτες και φέρνοντας παίχτες μεγάλης αξίας όπως ο Γκαλέτι ή ο Ραούλ Μπράβο. Οι πολλές αλλαγές δεν ξερώ αν θα βγουν σε καλό. Αυτό γιατί για να βγουν, θα πρέπει να έχει η ομάδα έναν καλό προπονητή και εμένα το Λεμονάκι δεν μου γεμίζει το ματάκι(έφτιαξα και ποιηματάκι).

Η ΑΕΚ από την άλλη ναι μεν έχει Ριβάλντο και Αρουμπαρένα αλλά στο Champions League είναι στο γκρουπ των αδυνάτων οπότε αν δεν έχει τύχη τότε μπορεί να πέσει με κανένα μεγαθήριο οπότε φεύγει το Champions League πολύ γρήγορα.

Για τον ΠΑΟ, όλοι θέλουμε να βρει τον καλό του ευρωπαϊκό εαυτό. Τα τελευταία χρόνια είναι πάρα πολύ κακός και ελπίζουμε ο Πεσειρο να κάνει καλή δουλειά. Οι Καραγκούνης και Μάτος είναι καλές μεταγραφές αλλά θα χρειαστούν και άλλες για την καλή πορεία στο Uefa.

Όσο για την Λάρισα, τον Άρη και τον Πανιώνιο προσπαθούν να ενισχυθούν περισσότερο αλλά όχι με κύριο στόχο τις διακρίσεις στην Ευρώπη αλλά κάποια καλύτερη θέση στην Superleague.

Δεν υπάρχουν σχόλια: