Τετάρτη 22 Αυγούστου 2007

Superleague - Πρώτη Αγωνιστική

Το Σάββατο ξεκινά το πρωτάθλημα όποτε δεν μπορούμε παρά να αναλύσουμε τις ομάδες και να κάνουμε προβλέψεις για τα ματς. Let's start.

Άρης-Πανιώνιος Σάββατο 25/08 19:00
Ο Άρης πέρσι ήταν πάρα πολύ καλός και όλοι ελπίζουμε πω και φέτος θα είναι εξίσου καλός. Πολλά νέα πρόσωπα(9), νέος προπονητής και αρκετά καλό πρόσωπο στα φιλικά με πολύ γρήγορη επίθεση. Ο Πανιώνιος κράτησε τον ίδιο κορμό και κράτησε τον Λινεν που δείχνει πολύ καλός προπονητής. Στα φιλικά πήγε αρκετά καλά νικώντας και τον Ολυμπιακό.Πιστεύω πως ο Άρης εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει.
Πρόβλεψη:1
Βέροια-Α.Ε.Κ. Σάββατο 25/08 19:00
Η Βέροια ξανά στα "μεγάλα σαλόνια" θα προσπαθήσει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η ΑΕΚ έκανε συνολικά 15 μεταγραφές και φυσικά είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για το πρωτάθλημα. Υπάρχουν προβλήματα στην επίθεση αλλά όλοι ελπίζουν πως ο Μπλάνκο θα βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό το τομέα. Φυσικά η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί για αυτό το ματς.
Πρόβλεψη:2
Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ. 25/08 21:15
Η Ξάνθη έδιωξε πολλούς παίχτες και απέκτησε αρκετούς. Η Ξάνθη φέτος θα είναι μια νέα ομάδα αλλά δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερη ή χειρότερη. Στα φιλικά πάντως δεν έδειξε καλό πρόσωπο. Τα ίδια και ο ΠΑΟΚ. Ήρθαν αρκετοί, έφυγαν αρκετοί, κακό πρόσωπο στα φιλικά. Δύσκολη πρόβλεψη. Βλέπω Χ ή νίκη του ΠΑΟΚ.
Πρόβλεψη:Χ2
Ο.Φ.Η.-Απ. Καλαμαριάς 26/08 19:00
Ο ΟΦΗ ήταν αρκετά καλός πέρσι, και φέτος θέλει να δείξει πολύ καλό πρόσωπο. Έκανε αρκετές μεταγραφές με κορυφαία αυτή του Ταραλίδη. Στα φιλικά δεν ενθουσίασε αλλά πιστεύω πως θα τα πάει καλύτερα φέτος. Ο Απόλλωνας κράτησε τον περσινό κορμό και απέκτησε μεταξύ άλλων τον Σικοφ. Η απώλεια του Ορφανού(πήγε στον ΠΑOΚ) είναι σημαντική. Στα συν η παραμονή του Κατσαβάκη. Συνήθως ο Απόλλωνας δεν χάνει με αντίπαλο τον ΟΦΗ και πιστέω πως η ισοπαλία θα είναι το αποτέλεσμα.
Πρόβλεψη:Χ
Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα 26/08 19:00
Ο Αστέρας θα είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με πέρσι. Έκανε πάρα πολλές αλλαγές με σκοπό την παραμονή στην κατηγορία. Στα φιλικά δεν έπαιξε με μεγάλους αντίπαλους οπότε δεν μπορούμε να έχουμε άποψη. Η Λάρισα πέρσι μπορεί να πήρε το Κύπελλο αλλά κινδύνεψε να πέσει κατηγόρια. Φέτος θέλει να εμφανιστεί πολύ καλύτερη από πέρσι.Ίσως να χάσει μερικούς βαθμούς η Λάρισα αλλά δεν νομίζω να χάσει τον αγώνα.
Πρόβλεψη:Χ2
Ηρακλής-Εργοτέλης 26/08 19:00
Ο Ηρακλής έχει πάρα πολλά προβλήματα φέτος. Πέρσι μπορεί να κατάφερε να σωθεί αλλά φέτος θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Ο Εργοτελης επιστρέφει και αυτός στην πρώτη κατηγορία(ή SuperLeague όπως λέμε τώρα) και έχει τους ίδιους στόχους με τον Ηρακλή, την Παραμονή στην κατηγορία.Μου φαίνεται δύσκολο να νικήσει ο Ηρακλής ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Βλάχου και την πρόσληψη (πάλι) τουΓιοβάνοβιτς.
Πρόβλεψη:Χ2
Ατρόμητος-Λεβαδειακός 26/08 21:15
Ο Ατρόμητος, με νέο προπονητή στο τιμόνι(Ογιος) και με αρκετούς παίχτες από την Λατινική Αμερική. Σίγουρα θα έχει πολύ διαφορετική ομάδα απο πέρσι. Στα φιλικά έδειξε πολύ καλός και ικανός να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Από την άλλη ο Λεβαδειακός έχει ως κύριο στόχο την παραμονή στην κατηγορία
Πιστεύω πως δεν θα έχει πρόβλημα να νικήσει ο Ατρόμητος.
Πρόβλεψη:1
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 26/08 21:15
Και τώρα το ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός έκανε αρκετές και καλές μεταγραφές και φέτος θα είναι σίγουρα καλύτερος από πέρσι. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός χτίζεται από την αρχή. Οι παίχτες που ήρθαν είναι πολύ καλοί αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι ο Λεμονής. Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε ποιος θα νικήσει σε αυτόν τον αγώνα αλλά πιστεύω πως ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει.
Πρόβλεψη:Χ2

Δεν υπάρχουν σχόλια: