Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

Superleague 11η αγωνιστική

Π.Α.Ο.Κ.-Βέροια 2-0
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να φέρνει πολύ καλά αποτελέσματα μέσα στην έδρα του. Έτσι και σε αυτόν τον αγώνα ήταν καλύτερος από την Βέροια η οποία απείλησε μόλις σε 1 φάση. Πλέον ο ΠΑΟΚ είναι έβδομος, ενώ η Βέροια προτελευταία.

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 4-0
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλο τον αγώνα. Στην αρχή δυσκολευόταν να κάνει φάσεις επειδή ο Λεβαδειακος είχε κλειστεί πολύ καλά, αλλά με μια βολίδα του Στολτιδη ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για τον Ολυμπιακό και κατάφερε να βάλει και άλλα γκολακια.

Ξάνθη-Ο.Φ.Η. 1-0
Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, η Ξάνθη κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Το γήπεδο ήταν σε πάρα πολύ κακή κατάσταση και το ματς ανούσιο με πολύ λίγες φάσεις. Ίσως να μην έπρεπε να διεξαχθεί ο αγώνας όπως είπε και ο Παράσχος.

Εργοτέλης-Ατρόμητος 0-0
Το ματς είχε αρκετές ευκαιρίες με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να βρουν το γκολ αλλά καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να τελειώσει τις φάσεις της. Έτσι παρέμεινε το 0-0 που ίσως και είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Λάρισα-Άρης 1-0
Και η Λάρισα και ο Άρης είναι δυο ομάδες που μας προσφέρουν αρκετά καλό θέαμα. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε την Κυριακή. Το ματς ήταν καταστροφικό με καμία από τις δυο ομάδες να μην έχει κάποια αξιόλογη φάση. Έτσι φτάσαμε στο 91 με τον Πάρα να βάζει γκολ και την ΑΕΛ να παίρνει την νίκη.

Α.Ε.Κ.-Απ. Καλαμαριάς 4-0
Η Καλαμαριά ήταν πολύ κακή. Υπήρχαν απουσίες αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Η σύνθεση ήταν αρκετά περίεργη και υπερβολικά αμυντικογενης με συνεπεία η ΑΕΚ να εκμεταλλευτεί αρκετά γρήγορα. Η ΑΕΚ από την άλλη ήταν πολύ καλή, ουσιαστική, είχε πολλές φάσεις και το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Αστ Τρίπολ-Πανιώνιος 1-0
Αν και το γήπεδο ήταν χάλια, το ματς ήταν αρκετά καλό με τις δυο ομάδες να τα δίνουν όλα και να προσπαθούν να βάλουν γκολ. Τελικά ο Αστέρας κατάφερε να σκοράρει με τον Φιλεμένο έπειτα από πασά του Ζαιρι.

Ηρακλής-Παναθηναϊκός 0-1
Δεν έγινε πολύ καλό ματσάκι αλλά ο ΠΑΟ κατάφερε να πάρει τους τρεις υπερπολυτιμους βαθμούς. Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, το γήπεδο δεν ήταν πολύ καλό και γενικότερα το θέαμα ήταν μετριότατο. Το μόνο καλό μάλλον ο 19χρονος Σιμαο που δείχνει πολύ καλό παιχτάκι.

Σχολιο: Καλά αυτός ο Αστέρας πότε θα αρχίσει να πέφτει; Δείχνει να έχει πολύ καλούς παίχτες, ενώ πλέον έχει άλλους δυο στην συνθεση του. Ο Ζαιρι ο οποίος πήρε επιτελούς το δελτίο του και μπορεί να παίξει, και ο πολύ καλός Φυτανιδης που ήρθε από την Καλαμαριά. Έχω την εντύπωση ότι ο Αστέρας μπορεί να βγει και Ευρώπη φέτος. Εσείς τι λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: