Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Περί Μεταγραφών

Μιας και η βαθμολογία δεν άλλαξε καθόλου, είπα να μιλήσω λίγο για τις μέχρι τώρα μεταγραφές.Ξεκινάμε με την πρώτη της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ λένε ότι έχει κλεισει τον Εντινιο, αν και δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα. Επιθετικός με έφεση στο σκοράρισμα από ότι λένε, μάλλον θα βοηθήσει την ΑΕΚ.
Αυτός που έχει κλείσει σίγουρα είναι ο Καλόν. Το βιογραφικό του Καλόν είναι Πουλύυυυυ Καλόν. Ιντερ και Μονακό, ενώ πήγε και στην Σαουδική Αράβια(woοοw). Αρκετά καλό όνομα. Να πω την αλήθεια όσους αγώνες τον είδα με την φανέλα της Ιντερ δεν μου γεμίζει το μάτι. Μπορεί και να κάνω λάθος.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε παίρνοντας τον Σισιτς. Really?? Κοίταζα μερικές φορές το Magic και όλοι έλεγαν πως είναι τρομερός και θα βοηθήσει πολύ. Μετά από δυο αγώνες που έπαιξε, τον βρίζουν και αυτοί που ήταν σίγουροι για την αξία του. Ο χρόνος που έπαιξε ήταν πολύ λίγος για να κρίνουμε, αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι.
Αυτός που μου γεμίζει το μάτι(και το φρύδι) είναι ο Μπελούτσι. Στο φιλικό έπαιξε ψιλοχαλαρά και δεν είδαμε πολλά πράγματα. Στο αγώνα με τον Άρη ήταν σαν «σκυλί». Έτρεξε, πάσαρε, πίεζε, ζήταγε συνέχεια την μπάλα για να την μοιράσει ή να σουτάρει. Πολύ καλά δείγματα.
Τον Λεονάρντο δεν το είδαμε ακόμα και το ότι τον λένε «τον Νέο Ρομπέρτο Κάρλος» δεν μου λέει τίποτα. Και άλλοι ήρθαν ως κλώνοι διάφορων γνωστών(πχ ο Μπόχα ως «ο Ρονάλντο του Εκουαδόρ(ή μήπως της Κολομβίας(δεν μπορώ να θυμηθώ από πού ήταν το παιδί))») και το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο καλό.

Τέλος πάμε και στον ΠΑΟ. Έφερε(δυστυχώς μόνο για έξι μήνες) τον Ποστίγκα. Μου αρέσει πολύ ο Ποστίγκα. Πέρα από την ομορφάδα του, πιστεύω πως είναι και παιχτρονι. Κορυφαίος επιθετικός. Αχχχ μακάρι να μείνει στον ΠΑΟ. Εντάξει δεν έχει παίξει πάρα πολύ αλλά πιστεύω πολύ σε αυτόν.
Δεύτερη μεταγραφή ο Σπυρόπουλοςςςςςςςςςςςςςςςςςς. Καλό παιδί φαίνεται. Καλό παιχτάκι. Θα πάει καλά από αριστερά και θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟ που χρειάζεται πολύ κάποιον εκεί, γιατί ο Φύσσας είναι βλήμα και για τα μπάζα, ενώ ο Σεριτς πιστεύω πως παίζει καλύτερα λίγο πιο ψηλά δηλαδή σαν ML και πάνω. Πιστεύω πως θα παίξει καλή μπάλα και χαλάλι τα λεφτά.
Τρίτη μεταγραφή ο Πετροπουλος. Οι πληροφορίες μου, λένε πως είναι καλό παιχτάκι.

Αυτά μέχρι στιγμής. Αρκετά μεγάλα τα ονόματα που ήρθαν. Μπράβο. Μπράβο δεν το περίμενα τόσες μεταγραφές. Και μάλλον έρχονται και άλλες μεταγραφές. Μάλλον η ΑΕΚ ψάχνει κάποιον μέσο και παίζεται ο Χριστοδουλοπουλος.για ΠΑΟ και Ολυμπιακο.

1 σχόλιο:

avakas είπε...

καλόν!!!
τι κουφο!!;!!

κουφάθηκα!
θα δουμε...μπορεί να είναι παλτό μπορεί και να πάιζει...

εμένα μου άρεσε τότε, στην Ιντερ, ήταν χασογκόλης αλλα βέβαια ηταν 21 ετών και είχε μέλλον...

το περίεργο ειναι πως ειναι μόλις 3 φορές διεθνής...και έλεγα θα ειναι ο καλύτερος της σιέρα λεόνε αλλα απο οτι φαίνεται οχι...