Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

SonyEricsson S500 - Αξίζει τελικά;


Είναι πολύ κομψό, όμορφο και έχει σίγουρα μοναδική σχεδίαση και στυλ. Είναι ένα κινητό τηλέφωνο που προσφέρει αρκετές ευκολίες σε ικανοποιητική τιμή(όσο για αυτό δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με αντίστοιχη συσκευή από την Νόκια). Στα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται η δυνατότητα του να αλλάζει Themes ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Μπορεί να μην έχει ραδιόφωνο αλλά η απόδοση του ως music player είναι ικανοποιητική αν και δεν ανήκει στη σειρά walkman. Με 230 ευρώ έχεις ένα στολίδι της τεχνολογίας, ελαφρύ και μικρό σε διαστάσεις, 2MP camera, Bluetooth, μέχρι 1Gb μνήμη.

Όμως υπάρχουν και αρνητικά στοιχεία. Το τηλέφωνο κυκλοφορεί κάποιους μήνες τώρα οπότε τυχόν "ασθένειες" έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Μεγάλο αγκάθι της συσκευής είναι το πληκτρολόγιο που αποδεικνύεται ευαίσθητο και ελάχιστα ανθεκτικό. Σπασμένα πλήκτρα και τριγμοί κυρίως στην ενωση του slideup τα κύρια προβλήματα για τους κατόχους του εν λόγω κινητού. Επίσης η διαθεσιμότητα της συσκευής είναι περιορισμένη και τα προβλήματα με το service προκαλούν αντιδράσεις και πολλά παράπονα.

Και αναρωτιέμαι: Αξίζει τελικά 200 και κάτι ευρώ η συγκεκριμένη συσκευή;
Έχει ένα ρίσκο η επιλογή το μόνο βέβαιο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mitsinio,καλο το s500,αλλα πρεπει να μαθεις που ειναι κατασκευασμενο πριν το αγορασεις[αν θες,βεβαια].Καποια sony ericcson ειναι κατασκευασμενα στην Κινα.

Φυτώ είπε...

Η συγκεκριμένη συσκευή/μοντέλο κατασκευάζεται στην Κίνα από ότι φαίνεται...

Ανώνυμος είπε...

ontos.