Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Άλλο ένα Euro ξεκινάει…

Το Σάββατο 7 Ιουνίου ξεκινάει το Euro. Για εμάς τους Έλληνες ξεκινάει στις 10 του μηνός, αλλά επειδή το Euro δεν είναι μόνο Ελλάδα, σε αυτό το άρθρο θα σχολιάσουμε τους ομίλους και θα κάνουμε μια πρόβλεψη.

Όμιλος Α
Σε αυτόν τον όμιλο η Ελβετία είναι ο αδύναμος κρίκος και δεν υπάρχει περίπτωση να προκριθεί αλλά μπορεί να κάνει ζημίες στις άλλες ομάδες αποσπώντας καμία ισοπαλία. Η Πορτογαλία και Τσεχία είναι φαβορί για τις δυο πρώτες θέσεις αλλά η Τουρκία είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα η οποία στην μέρα της μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο.
Πρόβλεψη: 1)Πορτογαλία 2)Τσεχία 3)Τουρκία 4)Ελβετία

Όμιλος Β
Η Γερμανία έπεσε στον πιο εύκολο όμιλο του
Euro και είναι φαβορί για την πρώτη θέση. Η Αυστρία είναι ο αδύναμος κρίκος αυτού του ομίλου και δεν μπορεί να προκριθεί. Οπότε έχουμε Κροατία και Πολωνία να κοντράρονται για την δεύτερη θέση. Και οι δυο ομάδες πήγαν εκπληκτικά στα προκριματικά αλλά πιστεύω πως η Κροατία έχει καλύτερη ομάδα από την Πολωνία.
Πρόβλεψη: 1)Γερμανία 2)Κροατία 3)Πολωνία 4)Αυστρία

Όμιλος Γ
Όμιλος φωτιά. Και οι τέσσερις ομάδες μπορούν να προκριθούν. Δυστυχώς η Ρουμανία έχει τις λιγότερες πιθανότητες και μάλλον θα πάρει την τέταρτη θέση. Η Ολλανδία και φέτος έχει εκπληκτικούς παίχτες αλλά με τον Φαν Μπάστεν στο πάγκο δεν νομίζω να φτάσει μακριά. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία είναι φαβορί για την πρώτη θέση, ενώ πιστεύω πως η Γαλλία κουτσά στραβά θα πάρει την δεύτερη θέση.

Πρόβλεψη: 1)Ιταλία 2)Γαλλία 3)Ολλανδία 4)Ρουμανία

Όμιλος Δ
Και οι τέσσερις ομάδες δεν εντυπωσίασαν στα φιλικά και θα είναι δύσκολη η πρόβλεψη. Πιστεύω πως η πρώτη αγωνιστική θα κρίνει πολλά. Η Σουηδία έχει καλή ομάδα αλλά πιστεύω πως είναι στα μέτρα της Ελλάδας. Η Ρωσία είναι πολύ καλύτερη από το 2004 και πιστεύω πως έχει την Ελλάδα άνετα. Η Ισπανία και φέτος είναι γεμάτη αστέρες και φυσικά είναι φαβορί του ομίλου. Η Ελλάδα απογοήτευσε στα φιλικά αλλά οι παίχτες φαίνονται πολύ σίγουροι. Επίσης είναι σίγουρο ότι έχουν πολύ άγχος πράγμα που δεν θα μας βγει σε καλό. Ελπίζω να διαψεύσουν την πρόβλεψη μου και να πάρουν την πρόκριση.

Πρόβλεψη: 1)Ισπανία 2)Ρωσία 3)Ελλάδα 4)Σουηδία

1 σχόλιο:

greek tv είπε...

και άλλο ένα euro για μας τελείωσε... αααχχχ... δεν πέσανε χρήματα φέτος...